tirsdag 5. august 2014

Dyreste A55 noensinne ute for salg.


Det ligger idag 2 A55 ute for salg. Den ene sto i 15000 og gikk for 5000, denne her står i 89000.- Litt av en forskjell? Denne her er lakket opp og ser flott ut. Det er absolutt greiit å ha en henger, særlig hvis det er skilt på. VC17 bunnstoff sparer masse arbeid i fremtiden. Men dette er vel ikke helt den prisen de kan oppnå?
Hva er dette verdt, hvis vi tar litt godt i?
Motor 8000.-
Henger 10000.-
Gennaker: 10000.-
Båt 20000.-
Sum: 48000.-
Finner de en kunde som vil betale dette?

4 kommentarer:

  1. Høres helt vanvittig ut med en slik pris. Dette er forøvrig min gamle båt som jeg kostet på ny seilgarderobe fra Doyle/Lyngør til 35.000 - Forøvrig den samme summen som båten ble solgt for med en liten kjølskade. Båten er riktignok uhyre morsom å seile, men nær 90.000,- er uansett for mye.

    SvarSlett
  2. Fortsatt til salgs, litt billigere. https://www.finn.no/finn/boat/used/object?finnkode=63635770&searchclickthrough=true

    SvarSlett
  3. Hvordan vil du beskrive båten Stein Olav? Er det en bra båt. Kjenner ikke så godt til typen, men vi er to karer som kunne tenke oss å seile litt og ønsker et rimelig båthold. Ønsker også å være uavhengig av båtplass etc.

    SvarSlett
  4. Hei Øyvind,
    Hvis du leser litt bakover i arkivet får du mer utfyllende innformasjon. Kort fortalt er A55 en utrolig morsom og responsiv båt. Den ble bygget etter microclass regler - en klasse som fikk en dårlig start her i Norge pga kullseiling under Færderseilasen. Når det er sagt mener jeg båten var forut for sin tid og langt fra så ekstrem som det kunne virke. Båten er bygget lett og kan kullseile så den er langt fra noen havseiler. Jeg har seilt den langs kysten fra Risør til Jeløya og tilbake. Forrige eier seilte til Sverige. Hvis du ønsker en enkel, lett og morsom båt kan jeg anbefale denne.

    SvarSlett